Welkom bij Biedveilingen
Biedveilingen is een centveiling site – de oorspronkelijke Engelse term is “Penny Auction” – waarbij allerlei gave producten worden geveild. In Nederland en België wordt een centenveiling soms nog als raar gezien omdat het nog relatief onbekend is, in vergelijking tot bijvoorbeeld Amerika.
Omdat een centveiling site in Nederland en België nog niet zo bekend is als in sommige andere landen krijgen we soms vragen als: kan ik maar één keer bieden? Moet ik direct het hoogste bod plaatsen? Of, kan ik ook meerdere biedcredits tegelijk bieden? Het is absoluut niet moeilijk te begrijpen en we leggen je graag uit hoe Biedveilingen precies werkt.
Wat kan je winnen bij Biedveilingen.nl?
De producten die worden geveild variëren van cadeaukaarten tot gadgets. En van HD camera’s tot tablets. Dit alles echt tegen een fractie van de prijs in de winkel! Je kan producten winnen voor maar 5% of 10% van de winkelprijs; mits je verstandig biedt op de veilingen. Verstandig bieden houdt in: kijk eens rustig op de diverse veilingen hoe het werkt, hoeveel bieders er zijn en bepaal voor jezelf of je het product echt wilt hebben.
Ook houden we regelmatig acties waarmee je gratis bied credits kan winnen. Houd onze Facebook en Twitter dus goed in de gaten!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Online-veiling