De Bruna organisatie

De Bruna organisatie Bruna B.V. is marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, cadeau, tabak, staatsloten en schoolartikelen.Ook de link naar online shopping is gelegd bij Bruna. Door bruna.nl op de winkelvloer te integreren zorgen we ervoor dat de klant het beste op het gebied van zowel online als offline ervaart. Digitaal lezen is een belangrijke ontwikkeling waar Bruna graag op inspeelt. Met Bliyoo bieden we de klant een leesplatform waar ze altijd toegang tot al haar boeken, tijdschriften en kranten heeft, overzichtelijk gepresenteerd.

Voor franchisers:

Bruna is een warme en inspirerende winkel die past bij de huidige markt. Het is een formule die iedereen kent en waar iedereen koopt. In onze winkel  adviseren de medewerkers de klanten vriendelijk, accuraat en deskundig. Kortom: Bruna is altijd warm, alert, inspirerend en plezierig.
Samenwerken doen wij op basis van franchising. Een intensieve vorm van samenwerken waarbij de franchisenemer de gelegenheid geboden wordt om gebruik te maken van de formulenaam en al onze kennis van retailing. Kiezen voor Bruna ligt voor hand, want Bruna helpt u bij de opstart van uw onderneming en staat u met raad en daad terzijde wanneer u samen met ons onderneemt. Ook voor het verkrijgen van financiering voor uw onderneming kunt u op ons vertrouwen. Als krachtige landelijk speler in de retailmarkt hebben wij voor u gunstige financieringsarrangementen afgesloten. Zo ziet u maar, aansluiten bij Bruna levert u op alle fronten voordeel op.

Openingstijden

Maandag

9.00 - 17.00

Dinsdag

9.00 - 17.00

Woensdag

9.00 - 17.00

Donderdag

9.00 - 17.00

Vrijdag

9.00 - 17.00

Zaterdag

-

Zondag

-

Contact