Er zijn inmiddels een hoop webwinkels die smartphones verkopen in Nederland. Maar er zijn er maar weinig met een fysieke winkel. Wij doen het anders en kunnen je gewoon helpen in onze showroom in Deventer.

Castle.nl is gevestigd aan de koningsbergenstraat 1A. Vanuit hier bestieren we al onze online activiteiten. Bent u op zoek naar een goedkoop smartphone abonnement zowel particulier als zakelijk? Dan ben je bij ons letterlijk aan het goede adres.

Onze winkel bevind zich aan de broederenstraat 24 te Deventer. Verschillende medewerkers staan je onder het genot van een kopje koffie te woord om je te voorzien van alle benodigde informatie om zo tot een goede koop te komen. Dat doen we onafhankelijk en objectief. Wij sturen je niet een kant op die je niet wil. Geen onnodige koppelverkoop of een (te) dure smartphone waar je eigenlijk helemaal niet op zit te wachten. Onze ervaren medewerkers hebben een enorme productkennis en een schat aan ervaring op het gebied van abonnementenverkoop.

En dat is misschien wel het belangrijkste: smartphones kopen en verkopen doen er een hoop, maar er zijn maar weinig spelers die al langer dan twaalf jaar bestaan.  Eind 2002 werd Castle Telecom opgericht door Pascal van der Burgt en Miel Cuppen. Destijds werd het bedrijf nog vanuit huis gerund. Maar met 30 medewerkers, een uitgebreide showroom en een speciaal businesscenter kun je niet echt meer spreken van louter een webshop.

In feite brengt Castle.nl online en offline samen. Wij hebben de laagste prijzen die beschikbaar zijn op internet, maar kunnen deze tegelijkertijd gewoon aanbieden in de winkel.  Zo krijg je als klant altijd de beste service, maar betaal je nooit teveel. Bovendien kun je bij ons kiezen uit alle mogelijke mobiele telefoons, via ons blog en onze uitgebreide telefoonvergelijker houden wij je op de hoogte van al het productnieuws.  Mocht je dus vragen hebben? Wij hebben er hoogstwaarschijnlijk een antwoord op. Vragen of opmerkingen kunnen altijd naar onze bestellijn en onze live Helpdesk  Of kom natuurlijk langs in Deventer.

Maar Castle.nl doet meer. Vanuit Castle Business helpen we zakelijke klanten op het gebied van ICT- en telefonievraagstukken en via Castle Games verkopen we de nieuwste spellen voor de Microsoft XBOX One , Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Wii en PC.  Ook bij deze diensten hebben wij een belangrijke stelregel: altijd de klant helpen bij vragen en problemen.

Of dat nu offline is of online, wij helpen bij de aanschaf van uw (mobiele) product.

Castle Group, een betrouwbare partner voor de aanschaf van uw producten en diensten.

Openingstijden

Maandag

08.30 - 17.00

Dinsdag

08.30 - 17.00

Woensdag

08.30 - 17.00

Donderdag

08.30 - 17.00

Vrijdag

08.30 - 17.00

Zaterdag

10.00 -14.00

Zondag

-

Adres

Adres:

Broederenstraat 24, 7411 LB Deventer

Telefoon:
Contact