Vrouwelijk, hip en tijdloos:

Wat wij vaak horen is dat onze kleding comfortabel maar ook vrouwelijk is en hip op ingetogen, tijdloze manier. Hoewel de hele lijn onmiskenbaar typisch Fresh! is, kunnen alle items altijd goed gecombineerd worden en zijn voor meerdere gebruiksmomenten op de dag geschikt. En dat is precies wat we willen zijn; een merk met items waarmee of waarin je je goed voelt, die je eigen stijl benadrukken en waar je lang plezier van hebt. Het moet het mooiste in je naar boven halen.

Alle kledingstukken van Fresh! kun je eindeloos met elkaar Mixen & Matchen, we maken onze items niet voor één seizoen, we willen dat je het langere tijd kunt dragen en kunt combineren met items uit de huidige collectie maar ook met wat je eerder van ons hebt aangeschaft, of volgend jaar nog gaat aanschaffen zodat je een mooie garderobe op kunt bouwen.

Maar we zorgen er wel voor dat we elk seizoen vernieuwing aanbrengen in de collecties, zodat het steeds weer spannend blijft en het fijn is om bij ons terug te komen.

 

 

Way of Living

We hebben inmiddels een brede basis trouwe fans. Fresh! is voor veel vrouwen echt een Way of Living. Pure, zachte stoffen, natuurlijke kleuren, in een frisse, en tijdloze stijl die een ingetogen luxe uitstraalt. Een kleding lijn, waarin je je mooi en happy voelt en interieurartikelen waarmee je je kunt omringen voor een fijne leefomgeving.

Puur en Stijlvol

Voor ons moet Fashion vooral comfortabel, vrouwelijk en stijlvol zijn. Wij doen dat door aandacht te geven aan kleurgebruik, veelal poederachtige kleuren, details, belijning en een goede pasvorm. Ons bedlinnen geeft altijd een fris gevoel en een pure en rijke uitstraling. Met rustige, natuurlijke kleuren,  veel wit in combinatie met kiezel-, taupe- en zandtinten, soms met een bijzonder stiksel of mooie knopen. Onze collecties zijn rustig, uitgebalanceerd, nooit over de top. Zo kun je daar zelf nog aan toevoegen wat je wil, met accessoires die het geheel nog meer eigen maken.

 

 

Met aandacht ontworpen

Wij ontwerpen onze collecties met passie en veel aandacht voor belijning, afwerking, details en pasvorm. We kijken daarbij goed naar wat vrouwen willen en houden rekening met het feit dat niet iedere vrouw hetzelfde figuur heeft.  Voorop staat dat het een vrouw mooier moet maken. Per seizoen werken we met een zorgvuldig gekozen thema, zodanig dat de items zowel binnen dat seizoen als ook over de seizoenen heen met elkaar te combineren zijn.  Mode mag in onze ogen geen wegwerpartikel worden.

 

Natuurlijke grondstoffen

Een groot deel van de collecties Fashion en Bad- & Bedlinnen wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen die op verantwoorde wijze zijn verwerkt. Een bewuste keuze. Het zijn altijd hoogwaardige stoffen die heerlijk comfortabel aanvoelen en een stijlvolle uitstraling hebben. Deze materialen dragen bij aan een comfortabel en luxe gevoel, en ons streven naar maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen.

Openingstijden

Maandag

10:00 - 17:00

Dinsdag

10:00 - 17:00

Woensdag

10:00 - 17:00

Donderdag

10:00 - 17:00

Vrijdag

10:00 - 17:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Adres

Adres:

Energiestraat 5G

Contact