KadoWereld is een online kadoshop met meer dan 1000 persoonlijke kado’s, sinds 2005 online. Hier vind je altijd de leukste gadgets en persoonlijke kado’s. Originele kado’s, snelle levering, betaalbare topkwaliteit, een gebruiksvriendelijke website en een ongekende klantenservice kenmerken KadoWereld.nl

De doelstelling van KadoWereld.nl is simpel:

“De mogelijkheid bieden tot het versterken van de relatie tussen twee of meerdere personen middels het geven van een persoonlijk kado.” Wij horen graag of wij hierin geslaagd zijn!

Dit alles kunnen wij alleen mogelijk maken door ons enthousiaste team van professionals. Zij stellen je in de gelegenheid om iedere keer weer jezelf of iemand anders te verrassen met een uniek kado!

Geslaagd kado’s

Een geslaagd kado voor iedereen

Is er iemand geslaagd? Zet degene die geslaagd is dan in het zonnetje! Want na lang zwoegen en vele examens is de diploma binnen en dat moet gevierd worden met een leuk kado!

Dit kan met kleine attenties zoals een chocotelegram of een bosje bloemen. Deze kado’s kunnen eenvoudig door de postbode bezorgd worden en zijn dus ook ideaal als je geen tijd hebt om de geslaagde persoonlijk te feliciteren.

Wat natuurlijk niet mag missen bij een geslaagd feestje is een fles heerlijke champagne om te proosten. Maar ook een fles bier of wijn met een eigen ontworpen etiket is een leuk geslaagd kado.

Openingstijden

Maandag

8.30 - 22.00

Dinsdag

8.30 - 22.00

Woensdag

8.30 - 22.00

Donderdag

8.30 - 22.00

Vrijdag

8.30 - 17.30

Zaterdag

-

Zondag

-

Contact