OSW is in 2011 opgericht door Jasper van Gent en Renaldo Molenbeek. Jasper is van oorsprong Programmeur en Renaldo heeft ruime ervaring als Accountmanager van IT CRM systemen. Zij bundelden hun krachten en zo ontstond Occasion SoftWare; speciaal ontwikkeld voor auto- en motordealers. Eenmaal actief in deze markt, merkten zij op dat er een grote particuliere behoefte was om zonder kosten en gedoe een occasion te kunnen verkopen. Reeds bestaande platforms speelden hier duidelijk niet (goed) op in. Renaldo en Jasper besloten dat wel te doen. Dit groeide uit tot het huidige OSW; dè gratis dienst waarmee u uw auto, motor, caravan, camper of boot online kunt verkopen aan erkende inkopers, zonder zelf de onderhandelingen te hoeven doen. OSW regelt zelfs dat uw occasion wordt opgehaald, aan de deur wordt gevrijwaard en betaald wordt zoals u dat wenst! Zorgelozer kan toch niet?!

Inmiddels is het bedrijf zo gegroeid en nog steeds groeiende. Verschillende afdelingen bundelen hun krachten om het succes op de Nederlandse en Belgische markt te vergroten.

Onze Verkoopmedewerkers hebben werkervaring opgedaan als Financieel Adviseur en Occasion-verkoper, maar hebben ook affiniteit met motoren, caravans en boten en weten dus waar ze over praten. Een perfecte combinatie om het werk als Verkoopmedewerker bij OSW succesvol uit te voeren. Ze kunnen zich goed verplaatsen in zowel de verkopers als de koper en onderhouden altijd prettig contact met alle partijen. Gedreven als ze zijn, zorgen ze er altijd voor dat men het proces met een glimlach doorloopt en met een goed gevoel afrond. Dat blijkt ook wel uit de vele uitstekende recensies. Verkoop Assistenten Roy van Oostrum en Rody de Vreden ondersteunen de Verkopers door nòg meer mensen te enthousiasmeren voor de diensten van OSW. Zij zoeken mogelijkheden in de markt en spelen daar proactief op in.

Openingstijden

Maandag

08:30 - 22:00

Dinsdag

08:30 - 22:00

Woensdag

08:30 - 22:00

Donderdag

08:30 - 22:00

Vrijdag

08:30 - 22:00

Zaterdag

08:30 - 22:00

Zondag

08:30 - 22:00

Contact