De mooiste tijd van je leven!

Wij vinden dat je studietijd de mooiste tijd van je leven hoort te zijn. Een periode waarin je kennis vergaart, inspiratie opdoet en mensen ontmoet. Maar de druk om af te studeren wordt steeds hoger. Daarom vinden wij balans belangrijk. Je moet genieten van de leuke dingen van het leven zonder daarbij je prestaties uit het oog te verliezen. Wij zorgen ervoor dat jij alles uit je studie kunt halen wat erin zit. Dat noemen wij slim studeren!

Focus jij je op je studietijd

Wij weten precies wat jij tijdens de studietijd nodig hebt. We helpen je tijd besparen, regelen korting op de studieboeken, bezorgen gratis thuis, bieden tweedehands boeken en kopen je oude studieboeken terug. Verder zorgen we dat jouw studiematerialen altijd up2date zijn. Zo hoef je niets te missen en kun je zo effectief mogelijk studeren.

De studieboekenwinkel van Nederland

Studystore is dé studieboekenwinkel van Nederland. Jaarlijks leveren we boeken en materialen aan meer dan 200.000 studenten aan een hbo-opleiding of universiteit. Dat doen we via de website, via negen campuswinkels en door intensief samen te werken met honderden studieverenigingen.

Met wie?

We vervullen een faciliterende rol tussen jouw onderwijsinstelling, de uitgevers en jou als student in. Zo maken we groei en ontwikkeling mogelijk binnen het hoger onderwijs, zodat ’t jou aan niets ontbreekt. Van de juiste kennis en tools tot meer ruimte naast je studie. Want studeren is zo veel meer dan alleen in de boeken zitten! We hebben hier de juiste studieboeken voor je klaarliggen.

 

Openingstijden

Maandag

08.30 - 17.00

Dinsdag

08.30 - 17.00

Woensdag

08.30 - 17.00

Donderdag

08.30 - 17.00

Vrijdag

08.30 - 17.00

Zaterdag

-

Zondag

-

Contact